X

Inrichting en/of

aanpassing van

de werkplek

lees verder
Slide background

Bedrijfsoefentherapie helpt medewerkers

Het ziekteverzuim op uw werkvloer terugdringen door middel van bedrijfsoefentherapie en zo bedrijfskosten besparen? U pakt zo problemen bij de wortel aan en voorkomt, vermindert of verhelpt fysieke klachten. De oefentherapeuten van JIL Ergonomics geven voorlichting en adviseren over de inrichting en/of aanpassing van de werkplek. Daarbij maken zij zoveel mogelijk gebruik van de aanwezige tools. Ook geven zij tips over het aannemen van de juiste werkhouding. De specialisten leren medewerkers onder meer hoe zij signalen kunnen herkennen die wijzen op klachten. De medewerkers worden tijdens de training actief betrokken, zodat zij alle vaardigheden in de toekomst zelf op hun persoonlijke werksituatie toe kunnen passen. 

Bedrijfsoefentherapie is mogelijk voor organisaties in verschillende sectoren. Zowel beeldschermwerkers als medewerkers die fysiek zwaar werk doen, hebben baat bij de therapie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze oefentherapeuten. 

 

RSI-klachten binnen uw organisatie?

Pijn in de nek, armen (muisarm) of schouders zijn kenmerkend voor RSI-klachten. RSI-klachten ontstaan door het continu herhalen van dezelfde bewegingen. Spieren en gewrichten hebben hierdoor veel te lijden. Bedrijfsoefentherapie richt zich op meerdere aspecten die klachten kunnen verhelpen of verminderen. Ergonomische hulpmiddelen, zoals ergonomische muizen, laptopstandaards of ergonomische toetsenborden, dragen bij aan het verminderen of voorkomen van deze ongemakken. Ook RSI-oefeningen kunnen klachten voorkomen. De oefentherapeuten van JIL Ergonomics adviseren u hierover.

Privacy & Cookies