X

Over

JIL ergonomics

lees verder
Slide background

Over JIL ergonomics

Maak kennis met Jorien van Sante, Imke Roodhart en Laura van Acker. Zij vormen het team van JIL Ergonomics. De drie oefentherapeuten zijn geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging voor Oefentherapeuten: de VvOCM.


Oefentherapeuten en werkplekadviseurs

Jorien, Imke en Laura zijn naast oefentherapeuten, ook gecertificeerd als werkplekadviseurs. Tijdens hun studie kwam het drietal met elkaar in contact. Al snel ontdekten zij de kracht van samenwerking en besloten zij JIL Ergonomics op te richten. Dit heeft ertoe geleid dat JIL Ergonomics breed inzetbaar is. Want naast (bedrijfs)oefentherapie kunt u bij JIL ook terecht voor sportoefentherapie, voedingsadvies en bewegingstherapie, onder meer voor zwangere vrouwen. 

De naam JIL Ergonomics is ontstaan uit een combinatie van de eerste letters van de voornamen van Jorien, Imke en Laura. De term ‘ergonomics’ spreekt voor zich. De betekenis van ergonomics is afgeleid van de Griekse woorden ‘ergon’ (werk) en ‘nomos’ (wet). Kortgezegd staat ‘ergonomics’ dan ook voor het bevorderen en waarborgen van de gezondheid van werknemers. En dat is precies waar JIL Ergonomics naar streeft!

Privacy & Cookies