X

Hoe veilig,

comfortabel/gezond

is de werkplek?

lees verder
Slide background

Waar richt een werkplekonderzoek zich op?

Een werkplekonderzoek geeft u inzicht in de werkomgeving van uw organisatie en de werkhouding van uw medewerkers. Hoe veilig, comfortabel en gezond is de werkplek? En is de werkhouding van uw medewerkers lichamelijk verantwoord? Deze en aanverwante zaken worden tijdens een werkplekanalyse in kaart gebracht.  

Werkplekadvies op maat 

Naast het uitvoeren van een werkplekonderzoek geeft JIL Ergonomics ook werkplekadvies. Onze specialisten kijken onder meer naar het houding- en bewegingspatroon van werknemers in hun werkomgeving. Het werkplekadvies bestaat uit:
- Screenen en onderzoeken van (de werkhouding van) werknemers;
screenen en onderzoeken van de werkplek;
mondelinge toelichting van het onderzoek en het bijbehorende advies;
rapportage van het onderzoek en bijbehorende advies.

Uit het onderzoek en advies volgen vaak enkele maatregelen. Denk daarbij aan het verhelpen van klachten van werknemers door oefentherapie of aanpassing van de werkplek of werkomgeving, bijvoorbeeld door het inrichten van de omgeving met ergonomische hulpmiddelen. 

De duur van het werkplekonderzoek is afhankelijk van de grootte van uw werkplek of -omgeving. Een werkplekonderzoek is al mogelijk vanaf € 65,- exclusief BTW. Meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem contact op

Privacy & Cookies